Je nutné najmout na svatbu profesionálního fotografa?

Jan Zeman profesionalni svatebni fotograf Praha 14

V rámci svého webu s nabídkou služeb svatebního fotografa svatbyzeman.cz jsem zveřejnil první článek z připravované série na téma svateb a jejich fotografování.

Celý článek si můžete přečíst na adrese http://svatbyzeman.cz/jak-na-svatbu-inspirace-a-tipy/jak-na-svatbu-je-nutne-najmout-profesionalniho-fotografa/

Hned v prvním článku uvádím možná rizika, pokud si na fotografování svatby nenajmete profesionála, ale necháte ho na některém z nezkušených přátel či kamarádů. V průběhu svatby dochází k řadě nepředvídaných situací, technickým potížím a ne vždy ideálním podmínkám pro fotografování. Na vše je málo času a události se střídají v rychlém sledu. Praxí ostřílený profesionál je díky léty nabytým zkušenostem zvyklý rutině řešit všechny možné těžkosti, které se vyskytnou a může se plně soustředit na zachycení důležitých okamžiků.

Celodenní fotografování svatby je poměrně náročné, jedná se o stresovou záležitost. Není zde prostor na chyby, každý okamžik je důležitý a neopakovatelný. Sebelépe fotografující amatér není na takovou zátěž zvyklý, a pokud se z fotografování přímo nezhroutí, tak se zpravidla dopustí mnoha zbytečných chyb. Profesionál je na tyto stresové situace trénovaný a připravený.

2 thoughts on “Je nutné najmout na svatbu profesionálního fotografa?

  1. Pingback: Svatebního fotografa jenom na obřad a portréty? | Jan Zeman Photography

  2. Pingback: Přehled článků | Jan Zeman Photography

Komentáře nejsou povoleny.