Jak vybrat svatebního fotografa?

IMG_4385-Edit

Druhým článkem na téma fotografování svateb, který jsem uveřejnil na mém webu s nabídkou služeb svatebního fotografa svatbyzeman.cz, je článek věnující se výběru vhodného svatebního fotografa.

Článek je zveřejněn na adrese http://svatbyzeman.cz/jak-na-svatbu-inspirace-a-tipy/jak-na-svatbu-jak-vybrat-svatebniho-fotografa/

Každý fotograf má odlišný styl fotografování. Někdo se více přiklání k portrétnímu stylu, kdy jsou fotografie více aranžované. Někteří fotografové inklinují více k reportážnímu stylu fotografování. Jsou nenápadnými pozorovateli, kteří nijak nezasahují do probíhajících událostí a vše pouze zaznamenávají. Nejvhodnější samozřejmě je, když se tyto dva přístupy prolínají.

Svatební fotografování není jen o tom jednom jediném dni. Kvalitní fotograf si s Vámi sjedná předsvatební schůzku, na které se vše domluví a také je vhodné sepsat s fotografem smlouvu. V ní se specifikuje zejména termín, lokalita a forma a rozsah odevzdaných fotografií. Také můžete domluvit předsvatební fotografování, které je vhodnou formou pro seznámení s fotografem a stylem jeho práce. To Vás ušetří zbytečných stresů z fotografování ve svatební den.

2 thoughts on “Jak vybrat svatebního fotografa?

  1. Pingback: Svatebního fotografa jenom na obřad a portréty? | Jan Zeman Photography

  2. Pingback: Přehled článků | Jan Zeman Photography

Komentáře nejsou povoleny.